Wie is Merel?

Vrolijk, dienstverlenend, sociaal, organisator, doorzetter, ambitieus, accuraat, vaak iets te direct, en zoals veel mensen die er niet voor uit durven te komen een Netflix-verslaafde…

Mijn naam is Merel van Breemen en ik ben 24 jaar oud. Per 8 januari 2017 vertrek ik richting Bonaire om daar een nieuw avontuur aan te gaan. Dit avontuur is altijd al een droom van mij geweest. Wonen op Bonaire, elke dag mooi weer, prachtige natuur en lieve, rustige mensen. Toen ik 10 was hebben mijn ouders mij meegenomen naar dit mooie eiland, na de eerst stap op dit eiland was ik meteen verkocht. Ik ben meerdere malen teruggekeerd naar de Cariben, ook op verschillende eilanden. Toch staat Bonaire nog steeds ver bovenaan.

Ik ben opgegroeid in het mooie Monnickendam, waar mijn familie ook woont. Het is een kleine stad waar eigenlijk niet veel te beleven is, dat vind ik prima. Dit komt ook omdat ik midden in Amsterdam Centrum werk, hierdoor waardeer ik de rust in Monnickendam nog meer. Amsterdam is prachtig, alleen is het te chaotische voor mij. Ik ben een echt dorpsmeisje die het leuk vindt om mensen gedag te zeggen en een praatje met iemand te maken, wanneer ik iemand in Amsterdam centrum gedag zeg of vriendelijk lach, word ik vaak angstig aangekeken. Stiekem vind ik dat hilarisch en doe ik het nu ook expres.

Verder heb ik mijzelf de laatste drie jaar prima vermaakt bij de Universiteit van Amsterdam, ik heb in deze baan veel kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Zoals nu ben ik bezig met een Schoevers deeltijd opleiding HBO Office Management. Tot nu toe haal ik prima cijfers en ben ik nog maar één jaar verwijderd van mijn diploma! Uiteraard wil ik mijn opleiding gaan voortzetten in Bonaire via e-learning.

In mijn privéleven ben ik vaak te vinden bij mijn familie. Gezellig wijntjes drinken en goede gesprekken voeren of leuke feestjes/uitjes bedenken om met z’n allen te doen. Ook houd ik van flink stappen en uit eten gaan met mijn lieve vrienden. In de zomermaanden (wanneer het eindelijk eens  mooi weer is in NL) ben ik zo ongeveer de gehele tijd op het water te vinden. Dit wordt op Bonaire al helemaal een feest!

Hopelijk heb je zo een beeld van mij gekregen. Ik probeer wekelijks een bericht te plaatsen op deze website, over wat ik meemaak en waar ik tegenaan loop of gewoon iets wat ik interessant vind. Reageren kan onder de berichten. Ik wens je veel leesplezier en tips zijn uiteraard welkom!